Biz Kimiz?
 
Firmamız,Kozan Reklamcılık San. ve Tic. Ltd. Şti. unvanıyla 2012 yılı Ocak ayında faaliyete başlamış olup reklam sektörüne tüm malzemelerde hizmet vermektedir.

Sektördeki firmalara iş ortağı olma prensibiyle hareket ederek,en iyi hizmet,en iyi fiyat ve en hızlı çözümlerle müşterilerimizin her zaman yanında olmayı ilke edindik.

Firma merkezimiz Adana olmakla beraber diğer illere de düzenli servislerle hizmet vermekteyiz.
Türkiye'nin dört bir yanında 2000’den fazla müşteri portföyüne ve sürekli stoğumuzda bulundurduğumuz yaklaşık 2500 kalem ürüne sahip olan firmamız hızla büyümekte ve servis ağını hızla genişletmektedir.

Firmamız iş ortaklarına tabela ve dijital baskı işlerinde en akılcı çözümler ve alternatifler sunarak sizlerle beraber büyümeyi hedeflemektedir.Bunun yanında her zaman yeniliklere açık olup,sektördeki tüm gelişmeleri takip ederek müşterilerimize fırsatlar yaratmayı ve alternatifler üretmeyi amaçlamakta,çalışmalarımızı bu yönde devam ettirmekteyiz.

Temel prensibimiz kaliteden hiçbir şekilde taviz vermeden müşterilerimize en doğru,en hızlı ve en uygun hizmeti vermektir.