ETKİNLİKLER
 
 
     
 
 
 
Firmamız ve Ots Digital'in birlikte organize ettiği Hexis bilgilendirme ve tanıtım toplantısı değerli misafirlerimizin katılımıyla 02.03.2013 tarihinde gerçekleşmiştir.
Ots digital firma sahibi Onur ÖZ,Satış koordinatörü Ferhan Bey ve konunun Türkiye ve Avrupa'daki başlıca uzmanlarından olan Ahmet Bey'in katılımıyla gerçekleşen seminerimiz her anlamda gayet verimli olmuştur.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Firmamız ve Ots Digital'in bu alandaki  birlikteliğinin duyurularak başlamış olduğumuz seminerimizde ilk olarak Hexis markasına vurgu yapılmış olup,markanın öne çıkan yönlerinden bahsedilmiştir.Bu anlamda Hexis'in 2013 yılında kataloglara eklediği 16 yeni renk tanıtılmıştır.
Daha sonra yüksek katılımla uygulamalı olarak folyo uygulama işlemi yapılmıştır.Bu işlemin soru-cevap şeklinde gerçekleşmesi seminerin önemini ön plana çıkarmıştır.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Özel araç kaplama folyoları,kullanım şekilleri,ısıyla şekillendirme ve folyonun özelliklerinden bahsedilen seminerimizde farklı uygulama teknikleri gösterilmiştir.Folyoların yanı sıra uygulamayı kolaylaştıran yardımcı ürünlere de sıklıkla değinilmiştir.Bunların içinde ragle çeşitleri,cam ragleleri,uygulama sıvıları,kesici bantlar,ince bıçaklar önemli yer tutmuştur.Katılımcı misafirlerimizin araç uygulamasına gayet hakim oldukları gözlenmekle beraber yeni ürünleri dikkatle takip etmeleri son derece sevindirici olmuştur.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Firmamız,Ots Digital ve Hexis birlikteliğiyle her sene rutin hale getireceğimiz bu organizasyonu,daha da çeşitlendirerek,çeşitli aktiviteler ve yarışmalar ekleyerek devam ettireceğimizi bildirmek isteriz.
 
Öncelikle katılım sağlayan değerli misafirlerimize teşekkürlerimizi sunarız.
Ayrıca Ots Digital firma sahibi sayın Onur Öz'e,satış koordinatörü sayın Ferhan Bey'e ve konusunda uzman Sayın Ahmet Bey'e teşekkürü borç biliriz.